Wie ben ik?

Vraag wie je bent en je zegt vaak wat je doet.
Maar wie ben je echt, en wie durf je te zijn?
Je verlangens bepalen je succes, maar laten ook zien wie je bent.
In verlangens zitten elementen die je brengen naar de diepe kern in jou.
Ze roepen, ze laten je dromen en tot in elke vezel voelen. Dat doen ze niet voor niets.
Verlangens willen aandacht en het is aan jou om ze te negeren of om ze te volgen.
Mijn verlangen is de verleidelijke vamp met onverzadigbare zin in passionele vervulling. Ik geef me over aan mijn diepste verlangens. Ik kijk ze in de ogen, en voel mij, met hen…, ik wou dat ik kon zeggen: ‘kalm worden,’ maar niks is minder waar.’ De weg van verlangen is niet zomaar een weg van volle verleiding, genot en plezier. Dit een weg van worstelen, lef,  moed, vertrouwen en eenzaamheid. Een staaltje verleiding van de bovenste plank, maar de gedachte dat verleiding mij kan brengen op plekken die ik nooit voor mogelijk heb gehouden, bezorgen mij huiveringen van plezier. Verleiding kijkt me aan en vraagt maar èèn ding: ‘Wat ga je met me doen?’
Zo brachten mijn verlangens mij (stap voor stap) naar andere werelden.
Van Coach werd ik Trainer. Door mijn kennis te delen werd ik een Inspirator. Door mijn schrijfsels openbaar te maken werd ik opgemerkt en gevraagd als Ghostwriter.
Ik ben Schrijfster, Auteur en Kunstenares, maar vooral iemand die met nieuwsgierigheid, lef en moed nieuwe uitdagingen mijn leven binnenlaat. Iemand die haar leven durft om te gooien om het maximale te leven en vooral te beleven.
Met trots begeef ik me nu dagelijks in een ARTIST LIFE.

Maar ook het leven van een Artist kent zijn strubbelingen, vallen, opstaan en soms zelfs niet meer door willen gaan.
Het is het verlangen en het duidelijke beeld van de gewenste situatie die elke hindernis doet laten overwinnen. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, maar met al mijn kennis van de gelopen paden overwin ik ze elke keer.

Vraag me wie ik ben en ik zal je zeggen dat ik iemand ben die mijn hart altijd zal volgen. Iemand die het leven ziet als inspiratiebron.
Vraag me wat ik voel en ik zal je zeggen onverzadigbare passie. En precies ‘dat’ wil ik vervult zien worden.
Het èèn bereik je niet zonder het ander, dus heb ik elke stap nodig gehad om te komen waar ik nu sta.

Met mijn kennis en ervaring kan ik iets betekenen voor jou, kan ik bijdragen aan de vervulling van jouw verlangens. Aan de stappen die je nodig hebt om in je eigen gewenste situatie te komen.
Dus ontwikkel je, schrijf dat boek, durf jezelf te laten zien, wordt zelfverzekerd, of maak van jouw verhaal Real Art.

It`s Possible.
Ankie Stadegaard

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address