Hidden-Story ART

Laat je verleiden door Hidden Story. Het kunstwerk ontstaan vanuit passie en liefde. Eigentijds, uniek en een tikkeltje brutaal. Een beetje stout, maar o zo hot voor aan de muur. Geen detail mag worden overgeslagen in het streven naar volmaaktheid, dus voel de krachtige aantrekkingskracht en geniet van de zintuiglijke heerlijkheden die verborgen liggen in het verhaal. De statische lading die de woorden je geven, trekt je dichter naar het doek toe. Maar pas op! Kom niet te dichtbij. Of toch wel! Durf je? Laat je ogen glinsteren en kijk de woorden met liefde aan. Ademloos, prikkelend en verrassend. Stijlvol, rijk, tijdloos, warm en erotische geladen. Dat is de naakte schoonheid van kunst. Imponerende luxe. Hidden Story, een zinnenprikkelend verrassingselement met sfeer. Kunst voor de vrijgevochten, ruimdenkende en vrije geesten.

Je ziet kunst, maar kom je dichterbij dan ontdek je een verhaal.
Start je met lezen… dan… Only Feelings.

Een visuele kunst van sensueel schrijven met als doel de toeschouwer te prikkelen.
Kunst is schoonheid en het is de schoonheid die sensueel gebruikt wordt.
Bij mijn schrijfstijl is het element van verleiding een vereiste.
Als Artist voeg ik mijn levenslust en talent voor de liefde samen.
Mijn kunst is liefde en heeft alles te maken met mijn persoonlijke vrijheid in creatie, uiting, levensstijl, in mijn geschreven woorden en sensualiteit.
Het is de aantrekkingskracht en het liefdevolle aspect wat ik schaamteloos verhef tot ART.
En dat geeft een boost in het Interieur.

Wil je meer zien van mijn ART?
Via Instagram kan je mijn hele collectie volgen, of neem een kijkje op mijn Hidden Story site. (hier zie je een paar van mijn werken)

https://hidden-story.company.site/

https://www.instagram.com/ankiestadegaard/

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address