Ankie Stadegaard

Ankie Stadegaard

Ankie Stadegaard

Soms komt er een moment dat je ontdekt dat je leven is ingericht en aangepast aan de wereld om je heen. Je voelt dat het tijd is om nieuwe keuzes te maken. Leven vanuit je hart, vanuit verlangen is puur geluk. Het is een eenheid van liefde en compassie wat in alles zichtbaar zal zijn. Je eigen wereld zal anders zijn wanneer je deze niet meer door de filters van je omgeving (conditionering) laat bepalen. Het proces dat volgt wanneer je besluit de weg af te leggen die nodig is om te komen waar jij het liefst wilt zijn, heeft nog altijd mijn grote fascinatie. Vaak komt naar voren dat de grootste vijand van veel mensen in henzelf schuilt. Twijfel, angsten of gebrek aan vaardigheden. Je wilt vrij zijn, maar zal eerst mogen ontdekken wie je daadwerkelijk bent. Soms kan je wanhoop en twijfel, je grootste inspiratiebron zijn, dat het anders moet. Pas dan ontstaat er ruimte voor nieuwe wegen, keuzes en mogelijkheden.
Ankie Stadegaard is Coach, Schrijfster, Kunstenares en Trainer. In haar werk helpt zij mensen bewust te worden van hun eigen processen en reikt zij tools aan voor positieve veranderingen. Ze geeft trainingen aan (toekomstige) coachen en staat zelf altijd open voor mooie samenwerkingen en nieuwe wegen.
Een uitspaak van haar is: “Je verlangen bepaalt je succes’. In verlangen zit een geloof in iets. Laat dat nou altijd de fundering zijn waar je iets mee op kan bouwen. Iets mee kan veranderen en laat het de drijfveer zijn om altijd door te zetten, ook als het even een dag tegenzit. Ook als je valt en het niet meer ziet zitten. Echter moet je wel weten welke kant je op moet lopen om uiteindelijk het hoogtepunt te bereiken. Daar heb je kennis en ervaren begeleiding in nodig.
De enige vraag aan jou : ” heb je de moed om ervoor te gaan?”

Benieuwd wat Ankie voor jou kan betekenen? Mail dan naar: am.stadegaard@hotmail.com

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address