Wandelcoaching: “Jij en ik, samen op pad”

Jij en ik, samen op pad,

Je hebt een hulpvraag, je loopt al tijden ergens tegen aan.
Je wilt een nieuwe stap zetten, maar iets houd je tegen.
Je zou zo graag inzicht willen verkrijgen in jouw situatie.
Je zal tools willen ontvangen om vooruit te komen.
Kortom: Jij hebt een hulpvraag en ik neem deze mee op pad.

JIJ EN IK, SAMEN OP PAD.

Een wandelcoaching speciaal voor jou, want de mens is gemaakt om te bewegen. Beweging maakt los, zowel fysiek als mentaal. Met een wandelcoaching kom je letterlijk in twee opzichten in beweging en ontdek je meer dan alleen het natuurgebied waarin we lopen. Bijna synchroon aan het wisselende ritme van de wandeling (stevig doorlopen, slenteren, een rustpauze, een leuk zijweggetje), wisselt het blikveld van buiten naar binnen. Met iedere fysieke stap zet je vaak onbewust maar bijna automatisch ook een mentale. Je ontdekt niet alleen je innerlijke schoonheid, maar ook je eigen specifieke ‘krachtgeneratoren’ die al zo lang wachten om door jou opgestart te worden. Die, eenmaal in beweging gezet, jou van levensenergie zullen voorzien. Zodat jij je eigen routeplanner kan zijn richting jou doelen in jouw leven.

Samen lopen wij een wandeling waarbij elk pad iets laat zien van jouw hulpvraag. Eén wandeling is vaak al genoeg om een helikopterview te krijgen over de hele situatie waarin in kaart wordt gebracht wat je zou willen, wat je tegenhoudt en heel belangrijk wat je nodig hebt om in je gewenste situatie te komen. Inzicht, overzicht en de juiste tools zorgen ervoor dat dit een succesvolle wandeling wordt, speciaal voor jou.
Dit is een intensieve wandeling voor je mind en alles wat er van binnen afspeelt in jou.
Een unieke wandeling omdat de methodiek die hiervoor ontwikkelt is zijn werk gaat doen.
Voel je welkom!

Prijs 250 euro (excl btw)

Wilt u meer weten, stuur uw vraag via het contactformulier. Ik vertel u graag meer over Wandelcoaching.

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address