Schrijvend Manifesteren

Hoe kunnen woorden een bron van energie zijn die de binnenwereld met de buitenwereld verbindt en op zo`n frequentie uitkomt dat manifesteren een feit is.

Woorden als een levensenergie om je verlangens te laten stromen.
Woorden als een opgestookt vuurtje, verwarmen, knetteren van vreugde. Omhelzen, koesteren en transformeren het ouden tot passie en energie.

Welkom bij Schrijvend Manifesteren.

Als het plaatje van je gewenste situatie werkelijkheid wordt, maakt je hart een sprongetje, of zoals ik het bij mezelf altijd omschrijf: ‘Ik voel innerlijk het vuurtje optimaal branden’. Het is die flow, het geluksgevoel. Happinezz!

We hebben allemaal wel eens van manifesteren gehoord. De wet van de aantrekkingskracht. Vanuit positiviteit richt je je aandacht op wat je wenst. Je voelt alsof je het gewenste al in handbereik hebt en vertrouwt, dat precies het goede op je pad zal komen.

Maar toch!!! Als het zo makkelijk was, leefde we allemaal het sprookje toch?

Focus is het sleutelwoord.

Als je iets gelooft, dan is dat jouw waarheid. Dan manifesteert precies dat zich in jouw leven.
Met andere woorden: ‘De gedachte waar je het meest aan denkt is eigenlijk jouw werkelijke intentie. Dus je kunt wel iets willen manifesteren, maar daarvoor is het eerst belangrijk om te weten wat je daadwerkelijk denkt en voelt.

Er ligt nog zoveel meer tussen het nu en de gewenste situatie.

Hoe vaak zeg je wel niet: ‘Ik zou zo graag willen, maar…’

Elke ja maar is hetzelfde als een nee want.
Voel je het? Het stopt de ontwikkeling. Het stopt de energiestroom. Het stopt de manifestatie.

Het ego vindt er bewust en onbewust vaak alles van, en dan heb ik het nog niet over de mensen om je heen. Als je net zoals ik, groot droom, dan zullen anderen je keuzes vaak niet begrijpen. Simpelweg omdat ze jouw droom niet zien. Begrip komt vaak pas als succesvolle resultaten zichtbaar zijn. Veel mensen zijn bezig met wat anderen doen en/of denken. Daardoor word je afgeleid van jezelf en laat je je energie en vertrouwen weglekken.

Focus is het sleutelwoord

Focus op je gedachten, je gevoelens en 100% op jezelf. Vraag je altijd af: ‘Vanuit welke energie doe ik de dingen? Vanuit welke energie komen je gedachten?
Je voelt de energie van je verlangen door je lijf gaan. Het is het type intentie waarbij  de bijbehorende energie door je heen gaat. Deze gevoelens komen uit je hart en misschien kan ik wel zeggen :’vanuit je ziel’. Nooit vanuit je denken.

Be the energy you want to attract.

Als je mij al een tijdje volgt, zie je dat ik keuzes durf te maken. Dat ik mijn eigen weg vrijmaak en dat ik zijwegen insla omdat de energie of het diepe gevoel, mij daarheen trekt. Ik weet als geen ander dat dat niet altijd de makkelijkste weg is. Wel de authentieke weg.
Als je mij al een tijdje volgt, zie je ook dat de dingen die ik creëer en neerzet een succes worden.

Hoe dat kan?

Omdat ik weet vanuit welke energie ik de dingen doe en ik een ongelooflijk vertrouwen heb in mezelf. Ik voel wanneer mijn intentie in overeenstemming is met de bijbehorende energie. Dit is het moment waarop manifestatie op het hoogste niveau plaatsvindt. Het is een ander level. Daarbij heb ik een sterke overtuiging dat je verlangens je succes bepalen. Ik richt me dus dagelijks op mijn verlangens. Ik vraag me niet af wat een ander er van vindt. Ik focus me op mezelf en beweeg door verschillende lagen heen. Ik volg de intenties van mijn hart. Ik ben me heel bewust van mijn gevoelens en gedachten. Geregeld vertelt het verstand je iets anders, maar ik onderzoek en voel de zuivere energie van mijn verlangende intenties. Op deze manier ontmoet ik mezelf, met alle delen die zich openbaren, op een ander level. Zie het als een kennismaking met jezelf. Confronterend, soms pijnlijk, maar de enige manier om veranderingen teweeg te brengen. Je wilt vooruit, dan is een ontmoeting met jezelf van groot belang. Je kunt je verlangens negeren of toelaten.

Bewustwording.

Tussen NU en hetgeen wat je wilt manifesteren zit nog een grote ruimte inclusief het ego.

Hoe ga je het ego te lijf, en hoe leer je jezelf over te geven aan de werkelijkheid van dit moment en maak je ruimte voor dat wat is? Hoe baan je jezelf een weg door het NU heen op weg naar de manifestatie die voor je ligt?

Volledige aandacht is volledige overgave. In iedere situatie.
Tevens is er de uitnodiging om bewust te worden wat er tussen het NU en jouw manifestatie in ligt. Hier bewust van zijn en deze energie verhogen is de manifestatie leven.

Woorden hebben enorme kracht.

Schrijven is een vorm van manifesteren. Het openbaart jouw denkwijze en de vragen die ik je zal stellen laten je naar de hogere vibratie schrijven. Het is het tastbaar worden van jouw gedachten, doelen en wensen. Het opent je hart waardoor de energie van het verlangen in overvloed kan stromen.

7 tot 10 dagen schrijvend op weg naar manifestatie, incl ondersteunende extra bijlagens  brengen je in een hoge staat van positieve energie.

Wat je uitzend, trek je aan. Dat is wetmatigheid .

Tot slot: Het start met zelfliefde, want deze liefde zorgt ervoor dat je kunt horen en voelen wat je hart te vertellen heeft.

DIT WIL IK JOU SCHRIJVEND LATEN ERVAREN>

De vraag aan jou: Waar sta je nu, en waar wil je heen?
Laten we hier eens op inzoomen.

Wees welkom bij Schrijvend Manifesteren.

Prijs: 250 euro (excl btw)

Stuur me een mailtje, incl je telefoon nummer en we kunnen meteen aan de slag.

am.stadegaard@hotmail.com

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address