Schrijfmeditatie

Hoe gaat het met mij? Stel jij jezelf die vraag wel eens?
We hebben allemaal de behoefte aan een authenticiteit leven. Heerlijk leven vanuit een verlangen wat werkelijk goed is voor jou, waarbij het belangrijk is dat wat diep in jezelf leeft je ook buiten in de wereld gaat beleven. En toch onderdrukken velen hun gevoelens van verlangens, wat altijd zal leiden naar ongemakken. Die maag die verkrampt waardoor je slecht kunt eten, of die pijn in je rug die elke keer weer terug komt. De hoofdpijn aan het einde van de dag, of die moeheid die te vaak opspeelt. Die snelle irritaties en woede die elke keer weer boven komen. Je gedachten zullen over en weer gaan, vormen zelfs verhalen. Jouw verhalen die eerder voor nog meer chaos zorgen. Maar in eerste instantie los je in je hoofd niks op. Voelen ‘moet’ je en dat maakt ons onzeker en kwetsbaar. Onder al die gevoelens zit vaak een stukje angst. Jouw angst. Angst voor….? Ja dat mag je onderzoeken. Schrijvend contact maken met dat deel van jezelf dat bang of kritisch is. Met schrijfmeditatie ga je letterlijk in dialoog met de weerstand die je ervaart in je lichaam. Probeer niet met je hoofd te begrijpen wat je doet. Het zal er namelijk alles van vinden. logisch want je gedachten willen je beschermen tegen de pijn die je ervaart. Voel en geef je over aan de woorden die op het papier zullen verschijnen.
De weg naar een authentieker leven is ook de weg waarbij jij je eigen demonen tegen zal komen. Deze mag je liefdevol in de ogen aankijken. De schrijfmeditatie stelt je in staat om meer de rol van de waarnemer in te nemen, de plek waar je 100% nieuwsgierig mag zijn. De plek waar ruimte ontstaat om te ontdekken, om te voelen en eventueel te verrijken en te veranderen. Leer jezelf te begeleiden met de ongemakken in jou, waardoor je blijer en lichter in het leven zal staan. En misschien ook wel meer open voor dat wat het mooie leven te bieden heeft.

Wil jij deze schrijfmeditatie GRATIS ontvangen? Vul onderstaand formulier geheel in en ik stuur hem je met liefde toe.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw opmerking

Anti-spam code: captcha

Liefs,

Ankie

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address