Schrijf dat boek

Ik weet hoe spannend het is.

Wakker worden en achter je laptop kruipen.
De woorden langzaam op je scherm zien verschijnen. Je leest, je leest nog een keer.
Je schrijft door en door om laat in de middag een punt achter je eerste hoofdstuk te zetten.

En dan gebeurt het.
Je lees terug en een stemmetje op je schouder zegt.
Is het goed genoeg?
Kan ik het wel?
Durf ik het wel te publiceren.
Ja, het is spannend en dat hoort er altijd bij.

Zoals elke ARTIST, leg je altijd iets van jezelf in je werk. Zoals een zanger zijn gevoelens omzet in een song, een kunstenaar zijn worstelingen verbergt in zijn werk, zal ik als schrijfster mijn verhaal kneden in woorden. Voor degene die mij al wat beter kennen. Ik giet er zelfs een sausje overheen. En zelfs in dat sausje zitten waarheden verborgen.
Het boek wordt er alleen maar mooier door, gewoon omdat ik als schrijfster verweven ben met elke letter. Mijn energie, passie, gedrevenheid, liefde en ondeugd verstopt in mijn woorden. En dat is voelbaar, ook voor de lezer.

Velen zouden een eigen boek willen schrijven.
Weinigen doen het.

Durven niet, denken het niet te kunnen, of weten mijn god niet hoe zo`n proces in zijn werk gaat. En als je het manuscript uiteindelijk wel geschreven hebt, dan gaat het natuurlijk verder. Je boek heeft de juiste uitstraling nodig. Hoe zit het met de vormgever, de drukker en dan de marketing.
90% haakt nu af.

Zonde

En nee, geloof mij, de wereld zit echt niet te wachten op mijn boek (waar ik mee bezig ben). Waarschijnlijk ook niet op jouw boek. Maar je zal nooit weten hoe mooi de wereld met jouw boek erin zou kunnen zijn, als je het niet eerst schrijft.
Voel je het?
Dus…waar wacht je op?

DOEN!
En weet, dat je het niet alleen hoeft te doen.
Voor elk boek een aangepaste begeleiding.
Of ik schrijf (eventueel onder jouw naam) het hele boek voor je. Dan ben ik jou Ghostwriter.
Of ik begeleid je, zodat je zelf gaat schrijven. Ik geef je dan een steuntje in de rug en begeleid je op het juiste schrijfpad. Dan ben ik jou Schrijf/boek coach.
Soms wil je alleen maar brainstormen, ook dat is mogelijk. Dan ben ik jou Boeksparring partner.

Het start eerst met een besluit, met moed en durf en een commitment met jezelf, dat je het gaat doen.

En nee, ik neem lang niet elke opdracht aan.
Eerlijk?
Bij 80% zeg ik nee, omdat ik alleen wil werken met gedreven en gepassioneerde mensen. Natuurlijk moet jouw verhaal mij interesseren.
Verder is het een intensief proces die ik ‘samen’ wil beleven.
Het moet een onvergetelijke creatie tijd worden.
Jouw boek, ons project.
We zullen ongeveer een jaar samenwerken, dus is die geweldige klik wel heel fijn.
Kunnen we ook nog eens een wijntje doen.

En dan dat moment dat je je eigen boek in handen krijgt, is niet te beschrijven.
Dat mag je zelf gaan ervaren.

Wil jij een boek schrijven en heb je mijn hulp daarbij nodig?
Laten we in gesprek gaan.

Met Liefde,

Ankie
Auteur, Art-Writer, Ghostwriter, Artist

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw opmerking

Anti-spam code: captcha

 

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address