Hidden-Story ART Workshop

Als Art-Writer schrijf ik alles met Liefde in een sensuele stijl tot kunst. Op zo`n frequentie, dat mijn kunst een warmtebron wordt binnen het interieur.

Fun, Fun, Fun, ja dat gaan we beleven in deze workshop.
De Champagne glazen staan al klaar. De Hidden-Story Cava staat met zijn ondeugende tekst al bruisend te wachten op jou.
Er is wel èèn vereiste om deel te nemen aan deze workshop: ‘Je hebt een liefde voor schrijven, of je wilt de liefde voor het schrijven eens ontdekken.’

Alles is Liefde en Liefde is alles.
Hier gaan we mee aan de slag. Heerlijk even de ruimte en tijd om je te verbinden met de expressie van je authentieke zelf. Jouw creatie vanuit een diepgewortelde energie. Dat innerlijke godinnetje staat al te popelen om te ervaren en te voelen hoe de sensuele woorden een bron van liefde en energie met zich meebrengt.

Laat je verleiden door Hidden Story. Het kunstwerk ontstaan vanuit passie en liefde. Eigentijds, uniek en een tikkeltje brutaal. Een beetje stout, maar o zo hot voor aan de muur. Geen detail mag worden overgeslagen in het streven naar volmaaktheid, dus voel de krachtige aantrekkingskracht en geniet van de zintuiglijke heerlijkheden die verborgen liggen in het verhaal. De statische lading die de woorden je geven, trekt je dichter naar het doek toe. Maar pas op! Kom niet te dichtbij. Of toch wel! Durf je? Laat je ogen glinsteren en kijk de woorden met liefde aan. Ademloos, prikkelend en verrassend. Stijlvol, rijk, tijdloos, warm en erotische geladen. Dat is de naakte schoonheid van kunst. Imponerende luxe. Hidden Story, een zinnenprikkelend verrassingselement met sfeer. Kunst voor de vrijgevochten, ruimdenkende en vrije geesten.

Als ik schrijf verdwijn ik in gedachten en gevoelens en word ik geïnspireerd door een energie die mijn geest niet kan bevatten. Mijn Hidden-Story ART, komt altijd voort uit deze levendige energie. Het is de seksuele energie die door het lichaam stroomt. De bron van creatiekracht.

In deze workshop ben jij de creator die een stukje liefde gaat verheffen tot kunst. ‘Real ART’.
Een workshop waarbij jij zelf de schrijver bent. Voor èèn keer de ART-Writer onder begeleiding van mij.

“HOE ZIET DE WORKSHOP ERUIT”

-Voor aanvang datum heb jij twee opdrachten in je mailbox ontvangen. Eén voor een bijzondere kennismaking en de ander is het schrijven van een stukje tekst (max 500 woorden), over iets waar jij liefde voor voelt. Het kan een moment van ervaring zijn, maar ook de liefde voor je hobby, vriend of man. Liefde voor het strand of misschien wel de liefde voor die gekoesterde wens, droom of fantasie. Alles is mogelijk en niks is gek. Wellicht durf je het aan om een Hidden-Story te creëren over de liefde voor jezelf. Ik help je, dus het lukt je ALTIJD!

Jij mailt mij dit stukje tekst al voor aanvang workshop. Jouw tekst is de ruwe versie waarmee we de woorden gaan masseren, kneden en ongeremd mee gaan spelen.
Het zal misschien een beetje wennen zijn, maar geloof mij ik begeleid je te laten zien wat nu nog niet zichtbaar is.

-Bij binnenkomst staat de Cava al klaar. Heerlijke bubbels die tijdens de workshop zullen bruisen van genot.
-Na een welkomstwoordje gaan we met de eerste opdracht aan de slag. Het wordt meteen gezellig en je bemerkt ‘hier gebeurt iets moois’.
-Met een eenvoudige, maar heel bewuste benadering kun je jouw verhaal sensueel enorm verrijken. Ik laat het je zien. We gaan inspireren, experimenteren. We gaan met de woorden spelen en laten ons bespelen.
-Ik deel je woorden, zinnen die jij als kleine puzzelstukjes tussen je eigen geschreven tekst kan plaatsen. Er liggen verschillende schrijfsausjes voor je klaar. Je kunt voor sensueel zacht gaan, milt, iets pittiger of hot, en ja… er is zelfs nog een extreme versie. De keuze is reuze en geheel aan jou.  Ik zal je wel stimuleren en motiveren om net een iets pittiger schrijfsausje te proberen dan dat je in eerste instantie zal kiezen. (that`s me). Ervaar Hidden-Story.
-Onder het genot van heerlijke hapjes zal ik je mijn Hidden-Story Art laten zien. Ik maak je deelgenoot van de filosofie achter Hidden Story en de plannen die nog voor me liggen. Hidden Story is niet zomaar iets. De liefde die in de woorden verscholen zitten raken diepere lagen aan. Ik zal je er alles over vertellen. Aan jullie de keuze welk stukje ART ik zal voordragen. Ja echt… ik presenteer een live versie van èèn van mijn creaties.
-Dan is het tijd voor bubbels want de woorden en gecreëerde versie van je eigen geschreven tekst gaan we delen. Geloof mij, met een lekker drankje verloopt dit heel soepel. Jij gaat nu echt beleven wat de tekst teweeg brengt. Dit wordt Fun, Fun, Fun.
Je woorden uitspreken geeft het kunstwerk adem, brengt het tot leven. De energie die zo voelbaar is, en het kunstwerk doet laten stijgen tot onschatbare waarde.
-Vervolgens gaan we de achtergrond uitzoeken waar jouw tekst overheen geplaatst gaat worden. Er zullen wat voorbeelden voor je klaar liggen.
-We sluiten de workshop op een gezellige manier af. Jij gaat vol energie en met vermoeide lachspieren naar huis.

-Teksten moeten even rijpen, sudderen voordat deze verheven worden tot ART.
-Het is aan jou of je mij toestemming geeft een paar zinnen van jouw tekst te optimaliseren. Noem dit het verrassingseffect. Ik daag je uit en zal je verwachtingen overtreffen.
-Jij bent weer thuis en in de week die volgt ontvang jij een whats-app spraakbericht waarin ik jouw tekst (met eventuele optimalisering) ga presenteren. (Zet wel even een koptelefoon op, of zorg ervoor dat je op de juiste plek bent om mijn berichtje te beluisteren)
-Zodra ik een reactie van jou terug krijg, zal ik de tekst definitief verheffen tot ART.
Om de spanning ene beetje te vergroten ontvang jij een behind the scenes real van ongeveer 30 seconde. Als de mogelijkheid erin zit, is het altijd leuk om persoonlijk het kunstwerk te overhandigen. We maken hier een speciaal moment van.

3 uur lang Plezier en Genot. Voel je het, hoe fijn zal dit zijn? Zachtjes blaas ik over de woorden. Langzaam zal jij beloond worden met een ongecontroleerde ademteug. Ik weet waar ik mee bezig ben, het verlangen voeden, verrassen en bespelen. En het vooruitzicht…? Jij staat in de fik, rusteloos en wachtend op het moment dat je vingers tussen de woorden glijden en ik weet wat je daar zult vinden. Flirt ik nou met jou? Ja, ik voel dat je grijnst. Temptation.
Een workshop om nooit meer te vergeten.
Ben jij erbij?

De workshop wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven.
Ook is er een mogelijkheid dat ik op locatie kom.
Vraag naar de mogelijkheden.

Prijs workshop: 850 euro, (ecl btw)
Incl Art Canvas
Afmeting van 80×120.
Tegen meerprijs is het altijd mogelijk om er een lijst omheen te bestellen.

Een unieke workshop voor schrijfliefhebbers, kunstliefhebbers en vrije geesten. Mocht je nog vragen hebben. Bericht me vrijblijvend via èèn van de social media kanalen.

Hidden-Story denkt niet in kaders en hokjes, vindt niks gek en staat voor alles open. Bijna alles!

Stel me je vraag,
Met liefde
Ankie

 

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw opmerking

Anti-spam code: captcha

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address