Leer in een dag de grondbeginselen van online coaching

We kunnen er niet meer omheen, online coaching. Juist in de covid tijd hebben vele hulpverleners ontdekt dat online meer dan belangrijk is. Vele gingen met zoom aan de slag en probeerde het wiel zelf uit te vinden. Al ver voor de covid tijd zette ik TeleCoaching succesvol in. Als auteur/ schrijfster en art-writer, is het niet zo gek dat ik het schrijven inzet binnen mijn coach trajecten. De kracht van woorden is enorm. Het proces van schrijven intensief. Coaching via een 7 tot 10 daagse mailwisseling. De methodiek die ik hiervoor ontwikkelt heb kan je zien als een soort van kompas, een routeplanner of reisgids ineen. De methodiek die als kompas werkt geeft noodzakelijke stappen weer (d.m.v. vragen) waarmee algemeen menselijke ontwikkeling en bewustwording zal plaatsvinden. Tegelijkertijd dwingt het je om je doel voor ogen te houden. Je wordt uitgedaagd om onbekend terrein te verkennen. Ik noem het liever uitgenodigd tot groei en (zelf) ontwikkeling. Het is een vorm van coaching waarbij de cliënt bepaalde inzichten gaat verwerven. Schrijvend ga je een betekenisvolle verandering aan. Emotioneel, psychologisch en wellicht wel een stukje spiritueel. In feite streven we allemaal naar geluk, erkenning, ultieme liefde en heelheid. Soms ben je het even kwijt en moeten er wat innerlijke draken verslagen worden om benodigde lessen en inzichten weer helder te krijgen.

Misschien ben je nieuwsgierig geworden naar deze vorm van coaching, lijkt het je geweldig om dit toe te gaan passen, maar wil je het wiel niet opnieuw uitvinden. Je kunt de uitgebreide opleiding bij mij volgen (NLP TeleCoach Opleiding) maar wellicht gaat je voorkeur uit naar een eendaags-training. Hierin leer je de grondbeginselen toe te passen.
Want hoe begin je, en waar houdt het op?
Welke methodiek zorgt voor het succes en hoe zet je deze in?
In de training leer je waar je op moet letten om de juiste vragen te stellen. Belangrijk om succesvolle taalweetjes te leren voor de juiste communicatie. Je krijgt inzicht hoe je met deze vorm elke hulpvraag kunt begeleiden. Ook laat ik je zien hoe jij je eigen kennis toe kan voegen in deze vorm van coachen. De grondbeginselen krijg je van mij en daar ga jij een heel eind mee komen.

Voor een ieder die interesse heeft in het online coachvak is deze training meer dan waardevol.

Datum in overleg.
Prijs: € 695,00 ex. btw
Na het volgen van deze dag heb je altijd nog de mogelijkheid om aanvullende modules te volgen.

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw opmerking

Anti-spam code: captcha

 

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address