Laat mij interviewen, laat mij schrijven, laat mij het spook zijn van jouw woorden.

Laat mij schrijven, nodig mij uit om jou te raken en de verbinding is gelegd voor een uniek stukje tekst.

Ik durf wel te schrijven dat ik een meer dan gedreven persoonlijkheid ben. Liefdevol met een drang om het leven passievol te leven. Ik bezit een bijna roekeloze zintuiglijkheid die je nodig hebt bij het schrijven. Een stukje onaangepastheid om het altijd anders te willen doen. Het unieke bovenhalen, niet voor standaard gaan maar juist het onmogelijke mogelijk maken. Die intensiteit die het leven zo voelbaar maakt.
Als mindset expert past die onaangepastheid perfect bij mij, omdat dit stukje zorgt voor die intense verbinding tussen jou, tussen mij en mijn woorden.
Mijn achtergrond als coach stelt mij in staat de juiste vragen te stellen, zodat de verborgen schatten of verhalen boven komen drijven. Het ingredi├źnt voor het perfecte interview.
De liefde voor mijn vakgebied zorgt ervoor dat de verdieping, het voorbereidend werk een onuitwisbare indruk achterlaat. Je zal van mij gaan houden, of misschien is het beter te schrijven van mijn woorden, mijn idee├źn en mijn mogelijkheden.

Voor mij geen standaard opdracht maar daag mij uit!

Stel: Dat jij een kei bent in jezelf te laten zien op social media. Je maakt filmpjes, je showt je product en laat zien wie je bent. Wellicht zijn jouw woorden zo uniek dat hier nog meer zichtbaarheid mee te behalen valt. Laat mij schrijvend jouw woorden vertalen tot een BLOG, tot INSPIRATIE KAARTEN, tot iets UNIEKS in zijn breedste vorm. Maak mij onderdeel van het geheel en we doen het samen. Onder mijn naam of onder jouw naam. Alles is mogelijk. Ik ben graag het spook van jouw woorden (Ghostwriter)

Stel: Je hebt een creatief beroep. Fotografie, visagie. Je zit in de kunstwereld, je hebt een gallery of je zit in de theater/artiestenwereld. Je werkt aan een project en waarschijnlijk doe je dit samen met een team. Hoe mooi om dit project schriftelijk zichtbaar te maken. Vanuit alle invalshoeken. Maak mij onderdeel van het geheel en ik doe mee met jouw creatie.

Stel: Je wilt jezelf laten zien. Misschien wel op je website. Maar wat schrijf je nou toch over jezelf? Doe het eens anders en laat mij jou interviewen. Het interview zal jou vanuit een ander invalshoek belichten. Verrassend en anders. Natuurlijk schrijf ik je tekst.

Stel: Je hebt een droom. Eindelijk jouw project, je zaak, je belevenissen van je levenswerk samenvoegen tot dat ene boek. Dat boek met interviews, teksten, foto`s en verhalen. Puur en zo eigen. Als tekstschrijfster en interviewster maak ik graag onderdeel uit van het geheel.

Stel: Je woont in het buitenland, je hebt een bed and breakfast. Je ontvangt gasten en zou hier graag over willen schrijven. Tijd ontbreekt en wellicht kunde ook. Via simpel ingesproken whats app berichten heb ik een methode waarbij ik de juiste informatie van jou binnenkrijg. Ik jouw spraakberichtjes, jij het verhaal. Ook hier is het weer mogelijk dat ik het spook ben van jouw woorden (Ghostwriter) Juist door de ingesproken spraakberichten zet ik je unieke persoonlijkheid om tot het perfecte verhaal.

En dan,… Jouw wens, jouw idee. Maak jouw idee tot mijn uitdaging.
Alles is mogelijk. Dat wil niet zeggen dat ik elke opdracht aanneem.
Helaas, ik werk alleen met enthousiaste mensen die gedreven zijn en van uitdagingen houden. Die voor het beste gaan en dat ook van mij verwachten.

NODIG MIJ UIT en wij gaan rond de tafel.

ankie@helpendehandcoaching.nl

 

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address