De schrijfster en kunstenares in mij.

Laat mij schrijven, nodig mij uit om jou te raken en de verbinding is gelegd voor een uniek stukje tekst.

Ik durf wel te schrijven dat ik een meer dan gedreven persoonlijkheid ben. Liefdevol met een drang om het leven passievol te leven. Ik bezit een bijna roekeloze zintuiglijkheid die je nodig hebt bij het schrijven. Een stukje onaangepastheid om het altijd anders te willen doen. Het unieke bovenhalen, niet voor standaard gaan maar juist het onmogelijke mogelijk maken. Die intensiteit die het leven zo voelbaar maakt.
Als mindset expert past die onaangepastheid perfect bij mij, omdat dit stukje zorgt voor die intense verbinding tussen jou, tussen mij en mijn woorden.
Mijn achtergrond als coach stelt mij in staat de juiste vragen te stellen, zodat de verborgen schatten of verhalen boven komen drijven. Het ingrediënt voor het perfecte interview en begeleiding. De liefde voor mijn vakgebied zorgt ervoor dat de verdieping, het voorbereidend werk een onuitwisbare indruk achterlaat. Je zal van mij gaan houden, of misschien is het beter te schrijven, van mijn woorden, mijn ideeën en mijn mogelijkheden.

Ik ben een schrijflover, mij kan je wakker maken voor een blanco vel papier, een onderwerp en verborgen woorden die ik mag gaan ontdekken en creëren. Met liefde sleutel ik aan mijn teksten, zoek ik de spanning tussen het verlangen naar de juiste verbinding van de ene naar de andere zin. Misschien is schrijven voor mij wel een soort van staat waarbij ik verbonden ben met het goddelijke. Mijn eigen innerlijke godinnetje waarbij ik de tijd en de wereld om mij heen verlies, één met pen en papier en de zinnen om mij heen, bereid om te voelen welk woord ik vanuit het hart kan verbinden met de tekst. Schrijven maakt mijn geest en lichaam flexibel. Ik voel de emoties vanuit de woorden. Ze komen en gaan en ik heb de moed om ze te beschrijven. Volgens mij is dit de weg naar het verhaal. Ik ben een artistiek schrijfster, met lef, durf, volledig vrij en zonder vrees laat ik graag mijn ware aard tot uiting komen. Voor mij een betekenisvol bestaan, omdat ik met heel mijn wezen durf te leven en te schrijven. Juist die verbondenheid met mijn eigen tekst brengt mij rust, ruimte en laat me zien wie ik ben. Gepassioneerd, altijd met liefde en gedreven vanuit intensiteit. Een bron van kracht die mijn ogen doen openen naar verwondering en laat dat nou altijd het begin zijn van wijsheid.
Ik voel een zinderende golf van energie om met mijn schrijven aan de slag te gaan. Het vuurtje gaat al branden en mijn innerlijke godinnetje staat te popelen. Het is mijn levensvuur, de drijfveer van mijn creatie, het brandende vuurtje dat me op het spoor brengt van wat goed is voor mij. Het mogen delen van mijn teksten. Ja, ik ben een schrijfster zonder vrees. Zelfs als ik net te horen heb gekregen dat mijn tekst naar de grootste gemaild mag worden, wetende dat haar ogen over mijn woorden gaan en ik aan de andere kant geduldig sta te wachten op haar commentaar. Zelfs dan heb ik geen vrees, omdat vrees misschien wel de grootste vijand van het leven is. Twijfel nooit aan jezelf, twijfel vermoord meer dromen, dan falen ooit zal kunnen.

April 2020 is het magazine uitgekomen waar ik 9 maanden dag en nacht aan heb gewerkt. Wat een grootse lancering had moeten worden. Met pers, fotografen, artiesten en nieuwe mogelijkheden, heeft dit door covid niet kunnen plaatsvinden. Maar de weg naar de lancering toe, is een van mijn mooiste ervaringen geweest. Zoveel uitdaging, zoveel mooie mensen mogen ontmoeten en zoveel geleerd op het creatieve vlak. Alles was mogelijk wat we voor ogen hadden. Schrijven zonder label, maar vanuit puurheid, liefde en creatie. Het magazine heeft heel veel eigen geld gekost, maar het succes zat hem in het bereiken van de beste versie van mijzelf.

Ik geloof in een wereld zonder label. In een wereld waar ruimte is om altijd jezelf te kunnen zijn. In een wereld waarin elk verhaal geschreven mag worden. Dat elk verhaal gehoord en gelezen mag worden. Gepassioneerd leven/werken is iets bijzonders. Het gaat om de passie waar de parel in zit. Passie is een geweldige energie die creëert en inspireert. Ik ben dan ook ongelooflijk trots dat ik met al mijn kennis als coach en schrijfster een klein jaar Isa heb mogen volgen. Het was geweldig om de wereld waar vele een label opplakken te mogen beschrijven. Het was mooi om Isa met hart en ziel elke stap en beweging te zien nemen. Ambitieus is de helft van succes, maar weten wie je bent tot in de kern en hiernaar te durven leven is het grote succes. Lovelyisa (dagboek van een high class escort) heb ik als Ghostwriter met zoveel liefde voor haar mogen schrijven. Een ongelooflijke bijzondere ervaring. En ja.. ook deze tijd behoort tot een van mijn mooiste ervaringen. Een boek wat in velen boekenkasten komt te staan. Een boek wat ik mag achterlaten, misschien wel voor haar kinderen.

Creativiteit is onuitputtelijk. Zonder creativiteit is er nooit een groei. Misschien ben ik wel een soort van visionair. Zie ik iets wat een ander nog niet ziet. Bij mij speelt mijn gevoelsleven hierbij een grote rol. Mijn voelen bepaalt mijn richting. Een interne beleving die mij drijft, stuurt en een weg laat bewandelen. Vaak een nieuwe weg, zonder voetstappen omdat deze weg door mijzelf aangelegd wordt. Ik zoek er niet naar, het ontstaat en misschien komt het wel doordat ik me nooit laat afleiden door de meningen van anderen. Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet. Dus kijk ik graag naar  mezelf. Wat ik kan dromen, kan ik waarmaken. Mijn gedachte bouwt mijn wereld. Natuurlijk maakt het mij ook wel eens bang, maar ik word nog banger als ik kansen laat schieten en blijf zitten op een bekende weg. Er is zoveel meer in de wereld van de creativiteit. Ik hou van de liefde. De liefde die van binnenuit naar buiten mag stromen en dus verhef ik liefdesverhalen tot kunst. Art from the passionate heart.
Eigentijds, uniek en een tikkeltje brutaal.
Als je het leuk vindt, volg me dan via insta, daar zie wat ik doe.

En dan,… Jouw wens, jouw idee. Maak jouw idee tot mijn uitdaging.
Alles is op schrijfgebied mogelijk. Dat wil niet zeggen dat ik elke opdracht aanneem.
Helaas, ik werk alleen met enthousiaste mensen die gedreven zijn en van uitdagingen houden.
Er moet absoluut een klik van beide kanten zijn. Een goede en fijne samenwerking is een must.
Alleen dan kunnen we samen voor het beste gaan.

NODIG MIJ UIT en wij gaan rond de tafel.
am.stadegaard@hotmail.com

 

 

 

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address