Jouw vraagstuk

Je pijnigt je hersenen, maar je weet het niet. Er is simpelweg ook geen antwoord wanneer je aan het ronddraaien bent met je eigen gedachten. Je loopt, je wandelt zo in de rondte dat het lijkt alsof je in je eigen staart aan het bijten bent. De vicieuze cirkel noemen we dat.
Repeterende gedachten, het leidt nergens toe. Het lost niets op. Het zorgt alleen maar voor nog meer zorgen. Door ons bewustzijn kunnen we op elk willekeurig moment de wereld bevatten. Deze gaat pas werken als je oplet, als je geïnteresseerd bent in wat er zich afspeelt in jou. Je raakt betrokken bij je eigen vraagstuk. Dit is waarneming. Hoe meer je probeert je ergens van bewust te zijn, des te beter je oplet en des te meer je waarneemt.
Wees nieuwsgierig en ga op ontdekkingsreis. Dit hoef je niet alleen te doen. Wandelend met jouw vraagstuk op pad naar de gewenste situatie. Het kan. Wees je bewust van de wandeling, hier speelt jouw leven zich af.

Wat jouw vraagstuk ook is, geef het je onverdeelde aandacht met de NLP Wandeling 

 

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address