Upgrade, Next level, Your life

De bron van pure levenslust is de plek waar alles stroomt. De plek waar creatieve ideeën groeien. Het is je eigen unieke energie plek. Jouw ‘Lust for Life”, het vuurtje ‘Your Fire”.
De plek waar je durft te laten zien wie je daadwerkelijk bent. Liefde in al zijn vormen.
Het is ook de plek waar je wordt uitgenodigd jezelf te openen. Op alle vlakken van het leven (gezondheid, relatie, business, geld) is dit de plek waar je in alle rust kunt herprogrammeren, zodat je vrij en onafhankelijk je keuzes kunt maken.
De grootste energielek is ontrouw zijn aan jezelf en het is de angst die jouw innerlijk stem vertroebelt. Als je volledig in jouw pure en krachtige energie aanwezig bent, stroomt alles naar je toe, omdat je de frequentie van die energie bent. Vaak zitten er overtuigingen van anderen gekoppeld aan jou en vertellen we onszelf verhalen die niks gaan opleveren. Dat resoneert niet. NOOIT!
Kijk eens naar de mensen die jij bewondert, die misschien wel een voorbeeld voor je zijn. Vaak hebben zij een stevige basis daarvanuit ze werken en leven. Zij weten helder wie ze zijn, wat ze aan het doen zijn en hoe ze dit neerzetten. Alles wat ze doen is vaak vernieuwend. Ze geloven heilig in de weg die ze bewandelen. Zij koppelen de verhalen van een ander niet aan hun eigen energie. Het is zelfs zo, dat juist de ander wil aanhaken op de energie van hen. Ze luisteren misschien wel naar een soort van ‘Higher Calling’, halen geregeld het tempo even uit het leven om in te tunen op het innerlijk weten. Een diep gevoel waar je niet om heen wilt, omdat je weet, als je dat gevoel laat liggen, je niet je ware ik leef.
Opnieuw kijken, zonder filters, naar het geen er leeft in jou, zal eraan bijdragen dat het innerlijke vuurtje gaat branden en je het leven zo gaat beleven wat past bij JOU.

Ik laat je kennismaken met een nieuwe mogelijkheid voorbij wat je kent. De plek waar kansen en vooral veel vrijheid ligt. Vrij in wie je wilt zijn. Vrij om het leven te leven precies zoals jij dat het liefst zou willen. Vrij voorbij alle gedachten. Vrij om te creëren en vrij om oude paden te verlaten om vanuit je eigen waarheid nieuwe keuzes te maken. Vrij om vooruit te kijken en te gaan staan voor wie je bent.
Vanuit deze energie sta je vol vertrouwen steviger dan ooit en bezit je de kracht van het vuur dat sterker is dan je angst en twijfel.
Jij besluit vanaf nu dat jouw licht gaat schijnen.
‘Never dim your light’.
Vanuit nieuwe lagen vol overgave laat jij jezelf zien. Maak je de keuzes die past bij jouw leven en eventuele business.
Jij bent in staat jezelf in een hoge staat van energie te plaatsen en dat trekt aan.

In dit traject ben ik niet je coach, eerder jouw mentor. Dit traject gaat diep, veel dieper. Het is ook persoonlijker omdat ik je volledig ga ondersteunen.

-De manier waarop jij naar je eigen verhaal kijkt, met alles wat je er (vaak onbewust) aan hebt gekoppeld, is de manier waarop je de realiteit zal ervaren.
Daarom is het belangrijk om met een kritisch oog je eigen verhaal te onderzoeken. Dit doen we via een 10 daagse mailwisseling. Heerlijk vanuit je eigen vertrouwde omgeving op je eigen gewenst tijdstip, maar eenmaal achter je laptop: ‘Can’t run, Can’t hide. Schrijven kan een weg zijn om bij die diepere laag van bewustzijn te komen. Het zet je even buiten de angst, chaos of stress en laat je ervaren wat is. Alles wordt tastbaar. Gedachten, gevoelens, doelen en wensen. Aan de hand van je eigen geschreven tekst zal ik je bevragen. Door de inzichten die zullen ontstaan kom je in de diepere lagen van jezelf. Jij ontdekt hoe je voortaan in je eigen energie kan blijven om het leven optimaal te beleven, precies op je eigen wijze manier. Je mag gaan ontdekken of het verhaal dat jij jezelf vertelt nog kloppend is voor jou. Brengt jouw verhaal je verder? Of wordt het tijd dat jij een ander verhaal gaat koppelen aan de dingen die je tegen houdt. Hier begint de verschuiving van die o zo belangrijke energie. De manifestatie, wat letterlijk betekent ‘zich openbaren’.

Als mentor zal ik je extra ondersteunen. Elke dag ontvang jij een persoonlijke bijlage of spraakbericht in je WhatsApp. Een spraakbericht van mij die je aan het denken doet zetten en die je eventueel nog meer uitnodigt om hierop in te zoomen. Op deze manier krijgt jouw schrijven  meer ingangen om te onderzoeken, waarvan jij de wijsheid met je meeneemt. Wil je namelijk een upgrade, dan zal je echt de stukken mogen helen in jezelf en zal je moeten voelen en duiken in je eigen wereld. Je beluistert het bericht, je laat het op je inwerken en op jouw gewenst tijdstip schrijf je hierover (handmatig) in een schriftje. Op deze manier ontstaat er een aanvullende Journal.
Het mooie is dat al je tekst (inclusief) mijn vragen, spraakberichten en bijlagen, een prachtig document worden die je op een later tijdstip (indien nodig) nog eens kunt bestuderen.

-Na deze intensieve week maken we een afspraak.
Jij ontvangt een VIP Personal Day.
Onder het genot van een drankje, een heerlijke lunch evalueren we de kennis, ervaring en de wijsheden die je tegen bent gekomen. Je ontvangt extra inzichten en informatie. Ik laat je kennis zien over de 4 vlakken van het leven. Je gaan begrijpen hoe je met een paar vragen altijd op je eigen pad kan blijven. Dan neem ik je letterlijk mee op pad. We lopen een wandeling waarbij je een helikopterview krijgt over je leven. Om al het geleerde van de week waarin je mocht schrijven en ontdekken nog dieper bij je binnen te laten komen. Je zult merken dat de energie is verschoven.
De intensieve wandeling versterkt en verankert. Jouw uplevel is zichtbaar. Wat ooit jouw level was, wordt nu jouw bodem. De bodem waarop je bent afgestemd op groei en door in je eigen energie te blijven (jouw vribratie) kan je nu creëren wat je wilt.  De verschuiving heeft plaatsgevonden.
Na de wandeling drinken we nog even samen iets.
Jij gaat moe maar voldaan naar huis.

Na een week hebben we nog even telefonisch contact.

Voel je het?
“Je nieuwe vibratie ontgroeit de vibratie van je oude zelf. Je energieveld is anders dan voorheen. Je resoneert niet langer met degene en de plannen die alleen resoneren met je oude zelf. Op deze manier upgrade je naar een ander level.” Je hebt vast wel eens van manifesteren gehoord. Als je je begint te manifesteren in je leven, volledig, met vreugde, interesse en inzet, zal niet iedereen klaar zijn om je op deze plek van pure oprechtheid te vinden. Dit betekent niet dat je terug moet naar je oude zijn en moet veranderen, dat betekent dat jij vanuit een ander level vibreert. Niet beter of slechter, maar precies dat past bij jou. Goed dus!

Heb je nog een twijfel en voel je nog een maar…? Denk je dat dit traject misschien wel iets zou kunnen zijn voor jou? Wacht dan nog even. Wellicht ontmoeten wij elkaar op een ander tijdstip.

of

Neem je volmondig een besluit om aan te haken op mijn energie?
Yesss, dan ben je klaar voor een next level en geef ik mijn volledige commitment aan jou.

Voel je het verschil? Bij de twijfel en de maar zat je in de energie van een keuze. (waar je nog van af kunt wijken). Bij een besluit staat het vast en ga je er voor. Het is de energie die bepaalt waar je uitkomt.

 

Prijs: 895 euro (excl btw)

Nog even in gesprek met mij, of heb je een vraag?
Vul dan onderstaand formulier in. Weet ook dat je me altijd kunt berichten op een van de social media kanalen. Voel je welkom.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Anti-spam code: captcha

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address