Het Leven

Het leven,…een omgeving waar we gedwongen worden zware beproevingen te doorstaan. Een zoektocht naar een onvoorspelbare plek van afzondering om te ontdekken wie we zijn en wat we willen. Een plek die even gezocht als gevreesd is. Het akelige gevoel van geen controle hebben op. En toch is het de meest mooie plek waar je ooit zult staan.
Een omgeving waar je muren mag afbreken, je wegen mag bewandelen, mag zoeken, mag falen, mag ontdekken om uit te komen bij de weg die laat zien hoe je kan leven vanuit je hart in plaats van leven vanuit pijn. Die paden zijn nog niet gebaand, die mag je ontdekken door te snoeien, te kappen en te planten.
Uiteindelijk zullen we allemaal ons pad vinden. En als je net zo bent als ik, dan zul je sommige paden niet zo leuk vinden. Maar wanneer we leren luisteren naar de juiste vragen die ons gesteld worden, wanneer we weer gaan voelen en zoeken, wanneer we onze pijn durven te delen en met nieuwsgierigheid de nieuwe paden betreden zullen we vinden wat we zoeken.
En ja dit vergt moed, heel veel moed. Moed om lastige momenten binnen te wandelen.

De NLP Wandeling helpt jou hier bij.

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address