Als content creator geef ik expressie aan wie jij bent

Mooi he! “Geef expressie aan wie je bent”.

Maar weet je wie je bent?
En klopt het ook met wie je bent in je bedrijf?
En stel dat jij volledig jezelf bent in alle facetten en je kijkt naar je eigen onderneming, klopt het dan nog? Ziet men jou als je ware zelf? En ook zeker niet onbelangrijk: “Doe je dan nog dezelfde dingen?, of heb je het een en ander weggelaten omdat je bang bent voor…… !”
Voor wat?
De opmerkingen van de ander? De meningen van experts die denken te weten hoe het zou moeten zijn?

In mijn beleving is er maar èèn vraag van belang: “Wie ben ik echt en wat zou ik willen”, de rest is niet belangrijk. Geloof mij. De juiste mensen zullen altijd aanhaken bij wie jij daadwerkelijk bent.
Niks is gek en alles is mogelijk. De manier waarop je kijkt naar de dingen, is de relatie die je met jezelf aangaat. Dit heeft een duidelijk communicatie nodig. De juiste woorden.

Zonder de juiste woorden, zonder zichtbaarheid en openheid kan je nooit volledig stromen in de energie die past bij jou.

Vergelijk het met de liefde. Wanneer je liefde voelt, stroomt alles beter.

Ik neem je even mee in mijn verhaal: Als je naar mijn website kijkt zal je zien dat deze anders is dan de meeste websites. Ik houd van fotografie en met zichtbaarheid heb ik geen probleem.
Voor de camera staan is iets waar ik van geniet. Als jong meisje had ik al een eigen doka.
Als jong volwassenen stond ik in de studio van Govert de Roos. Later voor de camera van Brendan de Clercq en nog niet zo lang geleden voor de camera van Paul de Graaff.
Mijn fotografie liefde zet ik dus in voor mijn business.

Schrijven is mijn passie.
Ik kan helemaal verdwalen in de liefdevolle verhalen die ik mag schrijven.
In elk verhaal zit altijd meer en wanneer ik dit boven heb gekregen voel ik mijn innerlijk vuurtje gaan branden.
Zo heb ik mogen schrijven voor Irene Moors en de weg die ik heb mogen afleggen om dit voor elkaar te krijgen, was een leerzame weg. Ze zei niet zomaar ja. Eigenlijk gaf ze nooit interviews. Ik heb haar in twee minuten mijn ware zelf moeten laten zien. Pats, boem… pure verleiding door mijn ware kern in te zetten. De mooiste lessen kwamen van Anne Bosch van der Graaf. De naam zegt je waarschijnlijk niks, maar geloof mij, je kent haar. Ze zit in vele reclames. Een top model van 80 jaar. Een waar cadeau vol liefdevolle lessen die ik tot me heb mogen nemen en waar ik over heb mogen schrijven. Met schrijven geef ik, deel ik en ontvang ik dus. Voel je het?…. de energie stroomt. Mijn sensuele zelf zet ik in, en dat komt terug in mijn woorden. Sensualiteit als creatiekracht waarbij het gelukshormoon gaat activeren.

Maar de liefde gaat verder.

Want er is altijd meer.
De liefde die verborgen zit, ondeugend is of zelfs een beetje stout.
Van deze verhalen heb ik kunst gemaakt. Mijn creativiteit heb ik uitgebreid.
In een sensuele stijl verhef ik de liefde tot real ART.
Het is ondeugend, verrassend en nieuw.
In het nieuwe zit de uitdaging. Mijn uitdaging die ik voor mijn eigen groei nodig heb. Een weg ontdekken die er nog niet is. HEERLIJK!
Op Instagram maak ik je geregeld deelgenoot van mijn sensuele woorden.
De kunst wordt gefotografeerd en onder het genot van een heerlijk drankje kan ik uren bezig zijn met korte filmpjes. Filmpjes met muziek. Geen gesproken woorden, die schrijf ik liever.
Het klinkt je misschien gek in de oren, maar ik kan uren naar mijn eigen gemaakte filmpjes kijken. Soms zelfs tot tranen geroerd. Je begrijpt als je dit leest, dat er pure liefde in zit. Als je dicht bij jezelf blijft voel je die liefde altijd. Hier ligt het succes in.

En dan zie ik wat er gebeurt.

Filmpjes in mijn story worden gedeeld, mijn zichtbaarheid wordt groter. Ik ben niet bezig met een strategie te bedenken hoe ik zichtbaarder kan worden. Ik doe waar ik blij van word en laat zien wie ik daadwerkelijk ben. Dit in alle facetten. Ik deel, geef en verras. Hierdoor ontstaat er een verbinding. Ware en pure verbinding. In mijn eigen woorden “gewoon de liefde.”
Als coach, als trainer, als schrijfster, auteur, art-writer en kunstenares.
Nog nooit heb ik mezelf afgevraagd: “kan dit allemaal wel naast elkaar.”

Kunnen mijn sensuele woorden en soms filmpjes wel naast mijn coach business bestaan?

Het zijn vaak de beperkende gedachten van de ander die jij voor je voeten geworpen krijgt. Maar als jij weet wie je bent en wat je het liefst zou willen, laat je je door niemand leiden. Je bewandelt je eigen weg.

Je geeft expressie aan wie je bent.

Stel, je bent zanger en je zingt geweldige nummers. Er zit verleiding in de songteksten. Hoe presenteer je dat dan naar buiten? “Kom naar mijn show?” of mag ik na het bezoeken van zijn concert de volgende woorden schrijven:
“Als de perfecte klank vlijt het zich in een vloeiende beweging om je heen. Het is zijn stem, zo zacht en vol spanning. Zijn ogen glijden onbewogen als een zijde sjaal die zich om je heen wikkelt, je omhult en bewust is van zijn song. Beelden drijven uitnodigend door je gedachten. Een verwachtingsvolle siddering trekt door het lichaam wanneer je ziet wat er allemaal mogelijk is in zijn show.”

Wedden dat je nu nieuwsgierig bent over wie ik heb geschreven?

Zonder woorden, zonder beelden, zonder openheid en zichtbaarheid kom je nooit vooruit.
De relatie waarop je kijkt naar je diepste wensen bepaalt de relatie met jouw succes.

Het is net liefde, wanneer je de liefde voelt, stroomt alles beter.

Laat mijn liefde jou helpen.
Met woorden, met filmpjes en met mijn kennis die ik inzet om jou dichter bij je ware zelf te laten komen. Wat zou je het liefste willen? Hoe treed je hiermee naar buiten. Hoe word jij zichtbaar voor de wereld die jij nodig hebt voor je werk, business of…..?

Je hoeft het niet allemaal zelf te doen.
Ga met mij in gesprek en ik luister naar jouw verlangen, naar de verhalen van je business en je wensen voor de toekomst. Dan kijk ik wat ik jou kan aanbieden.

Social media ondersteuning, het maken en aanleveren van korte filmpjes (neem gerust een kijkje op mijn insta), het schrijven van korte unieke teksten.
Stukje coaching indien gewenst.
Creatieve sparring, of gewoon èèn bijzondere post met prachtige woorden. Er is zoveel mogelijk.
Ook als je een kleine onderneming hebt en je wilt het net iets anders doen, kan je bij mij terecht.

Laat mij jou podium geven in creatieve stijl. Maak gebruik van mijn PASSIE. Want zonder passie, geen succes.

Maar laten we eerst starten met een kennismakingsgesprek.
Voor elk budget is er iets mogelijk.
Denk hierbij aan éénmalige posten, filmpjes, teksten vanaf 25 euro tot uitbreiding van….. Ja uitbreiding van jouw wensen.

Ik wil graag jouw content creator zijn.

Voel je vrij om mij vrijblijvend te mailen naar am.stadegaard@hotmail.com

 

 

 

 

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address