Extra Energie

He, mooie vrouw, ja jij. Je klikt niet voor niks op deze link. Waarschijnlijk zie je iets bij mij wat je nieuwsgierig maakt. Een TRIGGER en dit is een uitnodiging voor een activatie. Door het lezen van onderstaand stukje zal er iets geactiveerd worden waar je zelf een keuze in kunt maken of je er iets mee zou willen.

We hebben allemaal een eigen unieke frequentie die bijdraagt aan de wereld waarin je leeft. Of je hier nu bewust van bent of niet, het zegt heel veel over de dingen die je ervaart in het leven. Je bewustzijn, je zelfverzekerdheid, je succes en het alle belangrijkste je geluk. En mocht je een eigen business hebben, ook zeker het succes van deze business kan hiervan invloed op zijn.

Dromen, ze zijn een bron van inspiratie. Niets is onmogelijk en toch?…. lukt het vaak niet het leven te leiden wat je het liefst zou willen. We voldoen nog te vaak aan alles wat je ooit vertelt of geleerd is. Wij willen vaak iets in een box plaatsen of vanuit een box leven, maar heb je er wel eens over nagedacht dat je jezelf hiermee meteen limiteert? Waar is de vrijheid gebleven? Hoe intern vrij ben je dan nog zelf? Hoe vrij ben je echt in de keuzes die je het liefst zou willen maken?

Laat ik je iets meer vertellen over mezelf. Ik ben een coach en trainer in hart en nieren. Connecten en verbinden, kennis overdragen en hiermee bijdragen aan een extra stukje groei en geluk is iets wat ik rijkdom noem. Daarnaast speel ik graag met taal, ben ik gek op fotografie en verhef ik ook nog verhalen met liefde in een sensuele en erotische stijl tot ART. Deze kunst presenteer ik op insta geregeld in een verleidelijke stijl. Als ik in boxen zou denken en dus ook leven, zou ik misschien de naam van mijn coachbedrijf moeten veranderen, want past die wel in de juiste context (ook weer een box) bij wat ik allemaal doe? En kan dat wel, de ene dag in de fotostudio staan met sexy foto`s van jezelf en de ander dag met een zakenman of vrouw rond de tafel zitten voor een coach gesprek? (weer een box) Als ondernemer zijn mijn waarde Liefde, Passie, Vrijheid, Creatie, Verbinden, Connecten voor mij heel belangrijk. Als dit in balans is geeft mij dit Rijkdom. Rijkdom in vele vormen en ja,… ook in geld. Voor mij is er geen andere manier waarop ik zou kunnen leven en werken. Wanneer ik bemerkt dat het niet meer bij me stroomt, ben ik ergens op mijn pad onbewust toch weer in een box beland. Dit inzicht geef me elke keer weer de keuze om nieuwe normen en standaard neer te zetten vanuit mijn eigen vrijheid. Juist op deze manier creëer ik iets nieuws. Om mezelf toestemming te geven het helemaal op mijn eigen unieke manier te doen, geef ik automatische toestemming aan een ieder die op mijn pad komt.

Al die dingen die je het liefst de wereld in zou willen zetten. Al die dingen hoe gek of maf dan ook. Al die dingen waar je zo van aan gaat staan. Al die dingen waar nog geen voorbeelden van zijn, ze doen ertoe en dat is wat jou uniek maakt.

Echt, jij bent UNIEK en deze uniekheid mag jij de wereld inbrengen.
De wereld zit echt te wachten op jou. En weet je wat het mooie is? Je mag het helemaal op je eigen manier doen. ECHT!!!

Daarom is het belangrijk dat jij je stem gebruikt. Dat je nergens afwijkt van jouw unieke zelf. Zolang jij jezelf blijft aanpassen wat er van je verwacht wordt, verwijder jij je van jezelf. Je verlaagt de frequentie van je eigen stem en daarmee ook je eigen waarheid.

Als ik schrijf en bezig ben met mijn ART verdwijn ik in gedachten en gevoelens en word ik geïnspireerd door een energie die mijn geest niet kan bevatten. Dit is die flow vanuit mijn kern, mijn hart. Precies de basisplek waaruit ik ook spreek, deel, verbind en mezelf neerzet.
Als je weet dat een ieder iets anders zal zien, horen en zelfs voelen, is dat omdat ieder op een ander stuk staat en iedereen anders naar de wereld kijkt. Weet ook dat iedereen met eigen interne dingen te dealen heeft.

Als je hierin sterk staat en het vertrouwen beheerst, heb je ook geen moeite om bij je eigen waarheid te blijven. Mijn waarheid brengt de ander tot zijn waarheid.
Dit is het moment van activatie waar je zelf een keuze op kunt maken. Haak ik aan, of haak ik af. En weet dat elke keuze prima is, als het de keuze is die echt van jou is.

Soms gaan we door een transformatie heen en dat is niet erg, omdat het leven gewoonweg niet lineair is. Bewust hiermee omgaan betekent dat je steeds meer dingen in jezelf gaat ontdekken. Stop nooit met jouw waarheid te delen en de keuzes te maken die goed voelen voor jou.
Ga staan voor wie je bent, ook als het leven je even pijn doet.

Heb ik je geïnspireerd en wil jij wat extra energie, waardoor jij die boost ontvangt om weer even bij dat Unieke stukje JIJ te komen?, dan ontmoet ik je graag.
De manier waarop deze sessie gebeurd zal voor iedereen anders zijn. Omdat jij niet iedereen bent. We gaan voor UNIEK en dat ben jij.
Zie dit als geen coaching, maar als een Inspiratie BOOST gesprek. Koffie en een gesprek. Misschien is dit gesprek voldoende voor je. Wellicht wil je hierna nog meer, en ook dat is mogelijk.
Maar, laten we gewoon starten met koffie.

 

Een Extra Energie Sessie.

Kosten: 95,00 euro (excl btw) (Een korte kennismaking zal telefonisch plaatsvinden. Altijd even fijn om te horen, te voelen en te weten wie ik mag gaan inspireren)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti-spam code: captcha

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address