Even jouw redacteur

Voor iedereen die graag schrijft.
Of je nu met een boek bezig bent, een dagboek schrijft of je alleen bezig houdt met een social media post.
Voor even ben ik jouw REDACTEUR.

Schrijven mag dan een kunst zijn, maar het is beslist een ambacht.

We zijn vaak zo bezig met het ons wensen van een schrijversleven, dat we vergeten dat we een leven om over te schrijven hebben. Misschien is dit een mooie bewustwording om eindelijk te starten met jouw schrijfdromen.

Net zoals de eerste streling je gevoel al kan veranderen, kan de eerste zin, hoe onhandig ook geformuleerd, het verlangen oproepen een stukje te schrijven, om daadwerkelijk te gaan geloven dat je een schrijver bent.

Ontwikkelen is de sleutel tot succes.

Geef je schrijfvaardigheden een BOOST.
Ontdek meer, veel meer!

Ik help je het schrijfvuur te ontvlammen, zodat je ogen gaan twinkelen en je hart vervuld wordt door de kennis die je kunt toepassen in je eigen teksten.

Laat mijn oog over jouw teksten gaan.
Voor even ben ik jouw redacteur.

Hoe gaan we te werk:
Stuur me jouw verhaal (max 1000 woorden). Het maakt niet uit in welke stijl je dit geschreven hebt. Alles is goed omdat het jouw tekst is. Het kan een fragment zijn uit een boek dat je aan het schrijven bent. Een blog of socialmedia stuk. Een zakelijke tekst of dat spannende avontuur.

Elke tekst is goed en waard om geoptimaliseerd te worden.

Mijn oog gaat over jouw tekst heen. En nee, deze wordt niet verbeterd, want laten we eerlijk zijn “wie ben ik om te zeggen of iets goed of fout is”.  Ik geloof niet in goed en fout. Voor elke tekst is een lezer. Elk boek zal dus ook gelezen worden door de lezer die zich er op aansluit. Zo ook met jouw tekst.

Maar…

Mijn vakkennis deel ik graag met jou, zodat jij kan ontdekken hoe je dit kunt toepassen op de geschreven tekst.
Naar aanleiding van jouw tekst ontvang je een uitgebreide mail met de uitnodiging om naar mijn aandachtspunten te kijken. Je ontvangt tips, inzichten en ik laat je wat zinnen zien vanuit mijn zienswijze.

EEN MAIL DIE GROTE IMPACT KAN HEBBEN OP DE TOEKOMST VAN JOUW SCHRIJVEN!

Na de mail met mijn feedback houdt ons contact op, maar mocht je toch nog meer willen, dan overleggen we welke workshop aansluit bij jouw kunnen.

 

En om iedereen de mogelijkheid te geven hier gebruik van te maken, hou ik de prijs laag.
39 euro (excl btw)
Binnen een week ontvang jij mijn mail in je mailbox.

Wat houd je nu nog tegen?
Ik verwelkom je graag met veel schrijfliefde in mijn mailbox.

Met Liefde,
Ankie

Meld je aan via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw opmerking

Anti-spam code: captcha

 

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address