Walk-Talk-Reset On The Beach

Soms is het enige dat je nodig hebt, een goed gesprek en de liefde van de zee.
Zo`n gesprek waar echt naar geluisterd wordt.
Zo`n gesprek zonder oordeel, maar met bereidheid mee te kijken naar hetgeen er speelt in jou.
Zo`n gesprek waarbij inzicht naar boven komt en je eventuele tools krijgt aangereikt om verder te komen.
Zo`n gesprek waarbij wij samen kijken wat jij precies nodig hebt.
Alles om je heen zou gezien kunnen worden als energie. Net zoals water, kan energie stromen, stagneren, voeden en vernietigen. Als het vrij stromen stopt ontstaan er problemen. Precies zoals men ook in het dagelijks leven zal ervaren. Dit is altijd terug te zien op de 5 vlakken van het leven. Gezondheid-Relatie-Werk-Financiën-Creativiteit.
Ik vermoed dat het geen er speelt bij jou, zich afspeelt op èèn of meerdere vlakken die hierboven staan beschreven.
Niet voor niets vindt ons gesprek plaats op het strand.
Wanneer je niet goed luistert naar je lichaam, niet luistert naar de energie, de controle wil behouden van iets wat (bewust of onbewust) diepgeworteld zit in jou, kan de weg die je bewandelt ondraaglijk worden. De zee geeft je een soort van overgave. Je energie zal langzaam tot rust komen. Onbewuste processen worden hier zichtbaar. Het leven is een constante stroom van veranderingen. Hier aan de kust gaan we even mee op de stroom (de flow) van deze verandering. De zee laat je de wereld even anders waarnemen. Waarnemen zonder tussenkomst van de filters die je bij je draagt. In verbinding zijn met de kracht van de zee geeft je een ongelooflijk gevoel van energie en tegelijkertijd van ontspanning. Wandelend langs het strand geeft altijd ruimte. Een opening om weer open te staan voor nieuwe inzichten.
Ik luister en zal je bevragen. Ik laat je zien en geef indien nodig de juiste tools.
Ik ben er voor jou.
En soms…. heb je geen lange coach trajecten nodig. Is een nieuw inzicht of een waardevolle tool genoeg om na de wandeling zelf weer verder te gaan.
Kom in harmonie met jezelf, zet die stap naar je authentieke zelf en neem de onvoorwaardelijke liefde van de zee met je mee.

Walk-Talk-Reset On The Beach.
Een strandwandeling van ongeveer 1 tot 1,5 uur
Kosten: 95,00 euro (Een korte kennismaking zal telefonisch plaatsvinden. Altijd even fijn om te horen, te voelen en te weten met wie we gaan wandelen)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti-spam code: captcha

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address