Coffee Coaching/ Je coachbedrijf optimaliseren

Succes start met de juiste mindset.
Je business naar de top brengen. Je bedrijf en leven succesvol maken is een hele uitdaging.
Het begint al met de vraag: ‘wat is succes voor jou?’ en ‘wat zie je op de top.’ Niks belangrijker om het leven zo te leven dat alles samenvloeit. Als je liefde voelt is compassie geboren. De eenheid in alles is dan zichtbaar en voelbaar. Het gaat om dat stukje authenticiteit. Je niet vergelijken met een ander, maar mogen leven precies zoals jij dat wilt. Pas je nooit aan om in een bepaalde vorm te passen, maar zoek wie je bent en wat je wilt. Pas dan kunnen we kijken wat we gaan toevoegen om van jouw bedrijf een succes te maken. Precies zo, dat je zegt : ‘ja dit ben ik en dus ook mijn bedrijf.’ Op zo`n manier je business draaien is voor mij het succes. Eén zijn met wie je bent en wat je doet.
Het beeld heb je vaak wel voor je. Je weet waar je naar toe wilt en toch……
Inderdaad, specialistische kennis toevoegen aan jouw doel zorgt voor het succes.
Onbewuste processen worden zichtbaar onder het genot van een kopje koffie.
De koffie zal zorgen voor de verbinding. Mijn vragen voor de verdieping. De ruimte die ontstaat zorgt voor het inzicht. Mijn tools voor de daadkracht. Mijn kennis voor die verandering in je mind. Want alles start met de juiste mindset. Inzicht in dit proces bepaalt de weg die voor je ligt.  Dus kom uit je vaste routine en start met koffie. De stap naar jouw succes. En jouw succes is dan ook mijn succes, dus doen we er een tweede bakkie bij.

Coffee Coaching is voor de coach die verder wil, die even niet meer de succesvolle weg voor zich ziet, maar aan alles voelt dat het vak haar passie is. Ook voor een startende coach is deze Coffee Coaching een absolute aanrader.
Je start met een Coffee Coaching en je bepaalt daarna of dit voldoende voor je is of dat je meer begeleiding wilt. Soms is èèn stapje in de juiste richting voldoende om de weg weer met liefde en passie te betreden. En mocht je meer willen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Prijs: 195,00 (excl btw en de koffie) We zullen ongeveer 2 uur samen aan de slag gaan.

Meld je aan met onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti-spam code: captcha

 

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address