Coaching

En dan is er een moment, dat je beseft dat je meer inzicht wilt verkrijgen. Of misschien loop je wel vast. Wellicht weet je het gewoon even niet of kan je de vinger er niet op leggen.
Je voelt je niet gelukkig of je wilt meer.

We komen allemaal wel eens op zo`n punt in het leven dat je denkt. Eigenlijk zou ik eens met iemand moeten praten, en toch….. duurt het heel lang voordat je deze stap echt maakt.
Je vraagt je af of je een coach nodig hebt en ja… waar moet je heen in de wereld die coaching heet.

Vaak weten we heel goed wat we zelf nodig hebben en zijn het de vragen die jou de antwoorden doen geven.

NLP TeleCoaching laat jou via een 9 à 10 daagse mailwisseling schrijven. Je bent in principe je eigen coach. Ik stel je vragen naar aanleiding van je eigen geschreven tekst. En zonder dat je het door hebt schrijf je steeds een laagje dieper.
Het is fijn dat je dit kunt doen van achter je eigen computer. We zien elkaar niet en dat is ook helemaal niet nodig. Elke dag hebben we contact via de mail. Jij bepaalt zelf wanneer je deze opent en je bepaalt zelf wanneer je mij beantwoord. Het is laagdrempelig vanuit je vertrouwde omgeving, maar met diepgang omdat woorden zoveel meer zijn dan wat geschreven letters. Ze laten je denken, voelen, afdalen. Ze laten je zien en geloven. Het schrijven opent deuren naar verdrongen verlangens, dromen en laten inzichten helder worden.
Over alles kan geschreven worden. Elk probleem, vraag, gevoel of richting.

Als coach, trainer, schrijfster en Art-Writer is het niet voor niks dat ik gespecialiseerd ben in de kracht van het schrijven.
En jij kan dat ervaren. Waar je ook tegen aan loopt, ga het schrijvend tegemoet. Ik begeleid je hierin, zodat je uit gaat komen in de gewenste situatie.

Mail me: am.stadegaard@hotmail.com

of vul onderstaand formulier in.

Prijs : 250 euro (excl btw)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti-spam code: captcha

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address