Succes in Business

Business intelligentie is het verzamelen en analyseren van informatie om in jouw gewenste situatie te komen. “Succes in Business”.
Als coach en mindset expert toon ik je de psychologie achter succesvol ondernemerschap.
De start van inzicht en overzicht, naar verandering en succes.

Klopt jouw authenticiteit met je business en hoe stuur je eventuele klanten/ medewerkers vanuit hun authenticiteit naar de gewenste situatie die jij voor ogen hebt?
Wat hebben emotie en waarde met elkaar te maken? En waarom is inzicht in dit proces zo belangrijk om betere verkoopcijfers te behalen of om meer klanten te genereren.

Leiderschap en psychologie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wat als er een methodiek beschikbaar is die je kan inzetten voor jezelf, voor je medewerkers en voor je doelen met het uiteindelijke resultaat om meer succes te behalen. Ben jij er dan klaar voor?

Ik ga met jou rond de tafel zitten, we drinken koffie en gaan in gesprek. Jij laat mij zien wat je business wensen zijn en ik voeg de methodiek toe. Ik geef je inzicht in het gebruik ervan en leer jou hoe je de authenticiteit van je medewerkers en/of klanten kan inzetten om je eigen doelen te behalen.

Een interessante meeting wordt dit, geloof mij, meer dan interessant.

Psychologie en business inclusief mijn methodiek; de perfecte combinatie voor elke ondernemer.

Deze waardevolle sessie is € 395,00 (ex btw).

Boek met onderstaand formulier je sessie voor succesvol ondernemerschap.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Anti-spam code: captcha

Wil je inspiratie in je mailbox ontvangen?

Ontvang regelmatig inspiratie direct in je mailbox, vul hier je emailadres in. Geheel volgens onze Privacyverklaring gaan wij met uw gegevens om.

Email address